Web Site Logosu
cheap jordans|wholesale air max|wholesale jordans|wholesale jewelry
Antalya Rafting Turu 35 TL

   Tam Parkur Yemek dahil Antalya Rafting Turu 

35 TL  ulaşım Tüm bölgelerden +20 TL

Hareket:Haftanın 7 Günü Tüm Bölgelerden Rafting transferimiz vardır.Transfer saatleri 1 Gün kala kesinlik kazanır.Tel: 0242 746 80 02 --Çağrı Merkezi: 0535 580 22 62

Antalya da rafting Köprülü kanyon Parkurunda yapılmaktadır.Bu zemin ardarda küçük şelalerle hem gereken adrenalini sağlamakta, hem de bu sporu çocukların ve ilk kez deneyenlerin de yapabilecekleri bir zorluk derecesinde kalmasını sağlamaktadır. Son yıllarda rafting sporuna olan ilginin artması bu milli parkımızın uluslararası düzeyde popüleritesini de arttırmıştır.Rafting Rezervasyonlarınız için Tel:0242 746 80 02 --0242 746 80 52 yada Çağrı bırakabileceğiniz numaramız: 0535 580 22 62- 0555 804 50 62

 

Hareket yeri :

Kemer,Antalya,Belek,Kundu,Alanya ve Side Hergün Transferimiz vardır.

 

Ulaşım:

2B Tur tarafından Otobüs ile ulaşım sağlanmaktadır.Kendi aracı ile bu tur katılmak isteyen misafirlerimize ulaşım detayları verilecektir.

 

Ücrete dahil olmayanlar:

içecekler ekstra'dır.Yemek ve ekipmanlar ücrete dahildir.

 

Öneriler:

Sağlık problemi olan veya Hamile kişilerin Tura katılması sakıncalı olabilir.Yüzme bilinmesi aranan niteliklerden dir.

 

Antalya Rafting Tur Programı :

Transferimiz otellerin bölge dağılımlarına göre 7-30 ve 9-30 arasında başlar. Buluşma yerimiz olan Antalya Rafting Finish noktasında 10-00 / 10-30 arasında biter. Finish Noktasında müşterilerimize can yeleği, kask ve isteyenlere neopren elbiseler (soğuğa karşı koruyan elbiseler) dağıtılır, sigorta formu doldurulur ve araçlara binilir. 10 km daha yolculuğun ardından Antalya Rafting Start Noktasına varılır.

 

Start noktasında müşterilerimiz rehberlerimiz tarafından karşılanır ve kürekler dağıtılır. Müşterilerimize Köprülü Kanyon hakkındaki tarihi bilgilendirme verildikten sonra Rafting' in tanıtımı, ekipman tanıtımı, ilk yardım bilgileri, kürek tutma ve çekme tekniği, bot pozisyonu, akıntı çekişlerindeki pozisyonlar, bot kaptanın komutlarına uyma bilgileri verilir. Ayrıca müşterilerimiz tur sırasında kesinlikle yüzük, kolye, saat takmaları; kredi kartı, fotoğraf makinesi vb… malzemeler taşımamaları konusunda uyarılır. Rehberler tarafından yapılan son kontrollerden sonra botlara binilir saat 11-00 / 11-30 civarında start verilir.

 

Start verilmesinin ardından ilk rapit' e inilir. İlk rapit inişinden sonra birinci mola verilir. Birinci molada muhteşem Roma Köprüsü tanıtılır. Gizli kanyonda doğal güzelliklerin tadına varılır. Müşterilerimiz bu molada fotoğraf çektirebilirler, ayrıca gizli kanyonda yüzebilir, gezebilir ve dinlenebilirler.

 

Tur aralarında animasyonlarımız vardır (body, rafting, kürek oyunu). Animasyonlarımız için verilen molalarımızdan sonra su üzerinde Antalya Rafting Finish Noktasına varılır ve rafting turu tamamlanmış olur. Heyecanlı dakikaların sonunda Antalya Rafting Finish Noktasında yemek servisi yapılır.

 

Yemek Servisimiz;

tavuk şiş porsiyon olarak verilir.

Açık büfemiz;

Pilav, Makarna, Patates salatası, Mevsim salatalarından oluşmaktadır.

 

Finish Noktasında dinlenme ve tur değerlendirmeleriyle birlikte rafting turunda çekilen fotoğraf ve video kasetleri sergilenir.(Satışlar paket tura dahil olmayıp ekstradır.)

 

Dönüş transferleri için hazırlıklar tamamlandıktan sonra saat 16-30 da araçlara binilir ve dönüş transferleri ardından günlük turumuz tamamlanmış olur

 

Resim Galerisi