Web Site Logosu
cheap jordans|wholesale air max|wholesale jordans|wholesale jewelry
Kemer Tekne Turu 35 TL

Kemer Phaselis Yat Turu

Kemer Yat Turu olağanüstü zevkli geçen bir Tur'dur.Tekne Turu esnasında bazı güzel koylarda demir atıp yüzme, su sporlarıyla ilgilenme, sahile çıkıp antik Phaselis şehrini görme fırsatı olacaktır. Bu yolculuk denizin, dağların ve yeşil çam ormanlarının oluşturduğu muhteşem manzarayla her zaman anılarınızda kalacaktır.

TEKNEMİZ KEMER TÜRKİZ MARİNA DAN 09.30-10.00 GİBİ MİSAFİRLERİNİ ALARAK TURA BAŞLAR.

Kemer ve Çevresinden Ulaşım dahil 35 TL

Antalya Konyaaltından Ulaşım dahil 45 TL(Haftaiçi)

Antalya Konyaaltından Ulaşım dahil 49 TL(Haftasonu)

Rezervasyon Tel: 0242 746 80 02  - 0242 746 80 52 - 0535 580 22 62 

Hareket yeri : Kemer Türkiz Marina dan Teknelerimiz ile hareket ediyoruz.Kemer,Beldibi,Göynük ve Tekirova dan Otobüsler ile Misafirlerimiz Tekne Turu başlangıç Noktasına ulaştırılır.Antalyadan Otobüs ile ulaşım imkanımız vardır.

Süre: Sabah saat 09:30 gibi başlayan Tekne Turumuz yaklaşık olarak saat 16:30-17:00 gibi biter.Tur bitiminden sonra Misafirlerimiz alındıkları yere geri bırakılır.Tam Gün Öğlen yemeği dahil.

Ulaşım: Modern Klimalı Otobüsler ile buluşma Noktalarından alınan Misafirlerimiz Ahşap Teknelerimiz ile hareket eder.Kemer bölgesinden ulaşım fiyata dahildir.Ancak Antalya Konyaaltından katılacak olanlardan yaklaşık 10 TL kişi başı fark alınacaktır.

Güverte:
Kemer yat limanından başlayan günlük Tekne turumuz (öğle yemeği dahil).Teknelerimizde Misafirlerimize yetecek kadar Güverte de güneşlenme imkanı ve minder mevcuttur.

Ücrete dahil olmayanlar:
Phaselis Tekne Turu esnasında alınacak içecekler ve Su sporlarına ait olan Banana,jetski gibi aktiviteler ücrete dahil değildir.Ayrıca Phaselis Koyuna çıkmak için tekne ve ören yerleri giriş ücretleri misafirlerin kendisine aittir katılım isteğe bağlıdır.Antalya `dan Ulaşım 10 TL kişi başı fark ile gerçekleşir.

Kıyafet :
Mayo alınması tabiiki tavsiye edilir!!!Ayrıca Snorkel yanınızda bulundurmanız tavsiye edilir.Zira teknelerde yeterli miktarda olmayabilir.

Kemer Tekne Turu Programımız-Rotamız:

1.Mola Yerimiz: Antik Phaselis Koyu ilk mola yerimizdir.Tur güzergahı ve Mola yerleri değişiklik gösterebilir.Antik Phaselisi gezmek isteyen misafirler ek ücret karşılığında küçük botlar ile karaya götürülür.Phaselis yüzme molamızdan sonra Korsan mağrasına doğru hareket eder.

2.Mola Yerimimiz: Kleopatra Koyu -Mehmetali bükü.Bu mola yerimizde yüzme için serbest zaman ve öğlen yemeği servisi yapılır.

 
MÖNÜ:

  • En az 4 Çeşit salata -Soğuk Meze
  • Tavuk ızgara (Vejeteryanlara ayrı menu)
  • Mevsim Meyveleri

3.Mola Yerimiz: Alacasu Koyu (Cennet Koyu) Teknemiz Rotasındaki son mola yeridir.Dönüş güzergahında 3 adalar ve açık deniz den yolculuk edilir.Bu mukteşem günübirlik Mavi yolculuğumuz esnasında bazende Yunuslar ile beraber seyir edilir.

AKŞAM 16.30 -17.00 SAATLERİNDE KEMER TÜRKİZ MARİNA YA ULAŞILIR.

 

Kemer Tekne Turu Rezervasyonlarınız için
 

Tel: 0242 746 80 02 - 0242 746 80 52


info@2bilir.com