Web Site Logosu
cheap jordans|wholesale air max|wholesale jordans|wholesale jewelry
Rafting Turları Genel Bilgi

 14 kilometre uzunluğundaki nehirde rafting keyfine Hoşgeldiniz !!!

 
KÖPRÜLÜ KANYON MİLLİ PARKI
 
Köprülü Konyon Milli Parkı Antalya’ya 95 km. uzaklıkta bulunan Beşkonak Beldesi sınırları içinde ve 2980 m. Yükseklikteki Poyraz Dağı’nın güneybatı yamaçlarındadır. Milli Park içinde kalan ve Selge’yi sahildeki ana yollara bağlayan iki tarihi Roma köprüsü, hem milli parkın, hem de buradan geçen Köprüçay ırmağının adlandırılmasında esin kaynağı olmuştur. Birbirlerine oldukça yakın olan köprülerden güneye doğru, Köprüçay Kanyonu’nun 14 km. lik bölümü, rafting sporu için çok uygun bir zemin oluşturmaktadır. Bu zemin ardarda küçük şelalerle hem gereken adrenalini sağlamakta, hem de bu sporu çocukların ve ilk kez deneyenlerin de yapabilecekleri bir zorluk derecesinde kalmasını sağlamaktadır. Son yıllarda rafting sporuna olan ilginin artması bu milli parkımızın uluslararası düzeyde popüleritesini de arttırmıştır.
 
Antalya Rafting Turumuza dilerseniz kendi aracınız ile de katılabilirsiniz.Yolcuların geldikleri araçlar için park yerimiz mevcut olup, müşterilerimizin eşyalarının tümü güven altındadır.
 
Antalya da Rafting Turumuz için hergün Tüm bölgelerden ulaşımımız mevcuttur.Katılımcı sayısı aranmaksızın Antalya ve çevresinden hergün Rafting Turu için Transfer araçlarımız ile Raftingcilerin ulaşımını sağlamktayız.
 
 
Herbütçeye uygun Rafting hizmetimiz mevcuttur.Bu sebepten Herbir programımızı isimlendirdik.Bütçenize ve isteklerinize uygun olanı seçip bize bildirebilirsiniz.
 
Profesyonel fotoğrafçılarımız ve kameramanlarımız yaptığımız turun daima hatırlanması için bütün hünerlerini sizler için kullanmaktadır.
 
Rafting Turu Grup Rezervasyonlar:
Şirketelere,Derneklere,Okullara ve münferit küçük gruplara özel indirim uygulanır.Grup Talepleri en az 12 Kişi olamlıdır.Kendi Grubunu kur Raftinge ücretsiz katıl kampanyamız için Lütfen 2B TRAVEL manavgat ofisimiz ile irtibata geçin.
 
Beşkonak Köprülü Kanyonda Konaklama:
Antalya'nın Manavgat İlçesine bağlı KÖPRÜLÜ KANYON MİLLİ PARKI sınırları içerisinde bulunan otelimiz ormanın Köprüçay Nehiri ile buluştuğu yerde olup tüm doğal güzellikleri siz misafirlerimize en iyi şekilde sunmaktadır. 10 Dönüm arazi içerisine kurulu otelimiz 40 kişilik kapasiteye sahip olup, tüm odalarında klima duş wc mevcuttur.
 
Rafting Transfer bölgelerimiz :  Antalya,Alanya,Mahmutlar,Side,Belek,Lara-Kundu,Tekirova,Çamyuva,Kemer,Göynük,Beldibi ve buralara yakın yerler.
 
 
Rafting için Rezervasyon:
Tel: 0242 746 80 02 - 0242 746 80 52
Cep: 0535 580 22 62
Saat 19:00 'dan sonra Rezervasyon Talepleriniz veya sorularınız için 7/24 saat Çağrı Merkezimiz arayabilir yada SMS atabilirsiniz.
CEP: 0535 580 22 62
Resim Galerisi